POSTOPEK NAKUPA oz. KORAKI DO SKLENITVE POGODBE

Ko najdete primeren izdelek, označite željeno velikost in v okence količina vnesete želeno količino izbranega izdelka. V kolikor ima artikel možnost izbire dodatkov izberite še te (velikost,…) ter jih označite/obkljukajte. Nato s klikom na gumb »Dodaj v košarico« boste ta izdelek vstavili v svojo košarico.


Bodite pozorni na razpoložljivo zalogo, ki jo označuje barva pikice v desnem zgornjem kotu vsake velikosti in sicer:

 • »rdeča« označuje artikle, ki jih ni na zalogi, lahko pa nas pokličete in vam svetujemo za nakup podobnega artikla.
 • »zelena« označuje artikle, ki jih je možno naročiti. So pa ti lahko na zalogi pri nas ali pri dobavitelju. Podrobnejše informacije o lokaciji pridobite s klikom na gumb »Preveri zalogo«, ki se nahaja pod velikostmi. Spodaj se vam bo odprla razpredelnica z natančnimi informacijami kje se artikel nahaja in sicer ali je v poslovalnici Ljubljana oz. Nova Gorica. Barva kljukice pa označuje ali je artikel na zalogi pri nas ali pri dobavitelju. Tako zeleno obarvana kljukica označuje artikle in našega skladišča, oranžno obarvana kljukica pa artikle na zalogi dobavitelja (upoštevajte daljši rok dobave, pred naročilom nas lahko tudi pokličete).


V kolikor želite v košarico dodati še kakšen izdelek, kliknite na gumb »Nadaljuj z nakupovanjem«.

V kolikor želite odstraniti izdelek iz vaše nakupovalne košarice kliknite križec na desni strani izdelka. Tako boste izdelek odstranili iz košarice.

Lahko pa tudi spreminjate količino že izbranih izdelkov s kurzorjem pri količini – in +.

Med nakupovanjem lahko pregledujete stanje v vaši košarici s klikom na ikono košarica v zgornjem-desnem delu ekrana.

V kolikor želite zaključiti z nakupovanjem, kliknite na gumb »Nadaljujte na blagajno«. V kolikor nakupa ne zaključite, se vam vsebina košarice ohrani do naslednje uporabe.

Tukaj v stolpcu 1. »Uporabniški račun« izberete prijavo kot »registriran uporabnik« oz. kot »gost«.

Če ste že registrirani greste pod UPORABNIŠKI RAČUN za »Registrirane uporabnike« in se prijavite. V primeru, da ste se že registrirali ampak ste pozabili geslo, kliknite na »Ste pozabili geslo?« V polje vpišite e-mail s katerim ste se prijavili in kliknite gumb »pridobi geslo«. V najkrajšem možnem času boste v poštni predal prejeli obvestilo z novim geslom, ki ga lahko spremenite.

Če še niste registrirani pojdite pod NOV UPORABNIK, kjer imate na voljo dve opciji in sicer »Ustvari račun« kjer se registrirate in tako takoj pridobite vrednostni bon, oz. opravite »Hiter nakup«.


a) NOVO REGISTRIRAN UPORABNIK IN HITER NAKUP

Pri obeh opcijah v naslednjem koraku izpolnite vse potrebne podatke (obvezni so označeni z zvezdico). V »Hitrem nakupu« imate tudi možnost pridobiti vrednostni bon s tem, da se prijavite na e-novice in opravite registracijo. Tako pridobljen vrednostni bon lahko vnovčite v enem letu pri spletnem nakupu nad 60,00 EUR, ni pa vnovčljiv na artikle v akciji in ob nakupu darilnih bonov.

V kolikor želite izstavljen račun na drugi naslov označite spodaj in odprla se vam bo možnost njegovega vnosa.

Natančno preberite zakonska določila o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in vaše strinjanje s kljukico potrdite.

V kolikor ste se med tem premislili in bi radi registracijo spremenili kliknite spodaj na gumb »Nazaj na izbiro« v obratnem primeru pa nadaljujete s klikom na gumb »Shrani«. Izpiše se vam obvestilo »Podatki o računu so bili uspešno shranjeni«.

Pod zaporedno »2.Način dostave« imate možnost izbire dostava preko pošte »Pošta« kjer vam avtomatsko obračuna stroške morebitne poštnine. Oziroma »Prevzem v trgovini«, v kolikor bi blago radi sami prevzeli v Trgovini INFINITY, Tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica v času obratovanja.

Imate pa tudi polje kjer lahko oddate vaš komentar k naročilu.

Pod zaporedno »3.Pregled naročila« kjer lahko pregledate vaše naročilo in v tem koraku tudi vnovčite morebitne kupone/bone (spodaj pod naročilom). Kupon/bon vpišete in potrdite s klikom na gumb »Aktiviraj kupon«.

Nazadnje pa še izberete način plačila pod zaporedno »4.Način plačila«.

Kjer preberete prodajne pogoje in vaše strinjanje potrdite s kljukico. Odprejo se vam trije možni načini plačil. Izberite med:

 • Plačilo z bančnim nakazilom (po izbiri tovrstnega plačila boste na vaš e-mail naslov prejeli obvestilu z vsemi potrebnimi podatki za izvršitev plačila
 • Plačilo po povzetju
 • Plačaj s plačilno kartico ali PayPal

Po izbranem načinu plačila potrdite in če so vsi podatki pravilni izvedite še zadnji korak s klikom na gumb »Potrjujem naročilo/plačilo«.

b) ZA REGISTRIRANE UPORABNIKE

V prvem koraku opraviš registracijo z vpisom e-mail naslova in gesla.

Tu pod zaporedno »1.Naslov« preverite vaše naslove (dostave in plačnika) in jih po želji spremenite.

Pod zaporedno »2.Način dostave« imate možnost izbire dostave preko pošte »Pošta« kjer vam avtomatsko obračuna stroške morebitne poštnine. Oziroma »Prevzem v trgovini«, v kolikor bi blago radi sami prevzeli v Trgovini INFINITY, Tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica v času obratovanja.

Imate pa tudi polje kjer lahko oddate vaš komentar k naročilu.

Pod zaporedno »3.Pregled naročila« kjer lahko pregledate vaše naročilo in v tem koraku tudi vnovčite morebitne kupone (spodaj pod naročilom). Kupon vpišete in potrdite s klikom na gumb »Aktiviraj kupon«.

Nazadnje pa še izberete način plačila pod zaporedno »4.Način plačila«.

Kjer preberete prodajne pogoje in vaše strinjanje potrdite s kljukico. Odprejo se vam trije možni načini plačil. Izberite med:

 • Plačilo z bančnim nakazilom (po izbiri tovrstnega plačila boste na vaš e-mail naslov prejeli obvestilu z vsemi potrebnimi podatki za izvršitev plačila
 • Plačilo po povzetju
 • Plačaj s plačilno kartico ali PayPal


Po izbranem načinu plačila potrdite in če so vsi podatki pravilni izvedite še zadnji korak s klikom na gumb »Potrjujem naročilo/plačilo«.

V kolikor je bilo naročilo uspešno končano se vam izpiše »Vaše naročilo je bilo uspešno poslano«.

Neglede na način opravljenega naročila lahko tudi po zaključenem nakupu spremenite vaše naročilo, tako da napišete obvestilo na naslov info@infinitysport.net.

Pod  ikono vam je vedno na voljo dostop do nadzorne plošče, kjer se zbirajo vsi uporabnikovi podatki in sicer:

1) Moj račun

 • Zgodovina in podrobnosti mojih naročil
 • Moji dobropisi
 • Moji naslovi
 • Moji osebni podatki
 • Moji kuponi
 • GDPR osebni podatki

2) Odjava

Enako imate tudi v meniju spodaj pod točko »Moj račun«

 • Moja naročila
 • Moji dobropis
 • Moji naslovi
 • Moji podatki
 • Moji kuponi
 • Odjava