DOSTAVA BLAGA - Slovenija

Blago, naročeno v spletni trgovini infinitysport.net, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v dveh delovnih dnevih.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava GLS ali Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti ali GLS prevzemnem mestu.

Za nakupe nad 50€ vrednosti krijemo stroške dostave mi. Za nakup pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo in sicer 4€ za paket.

Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno Pošti ( pošiljanje po povzetju). Če plačujete po predračunu direktno na naš TRR, preko Bankaneta oz. plačilnega naloga ali plačilne kartice se temu strošku izognete oziroma je manjši ( cenik banke).

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovni enoti INFINITY Sport, Tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, kjer pa stroškov dostave ni. Istočasno pa si lahko izberete tudi ostalo ponudbo izven programa spletne trgovine.

DOSTAVA BLAGA - Tujina

DržavaCenaČas prenosaBrezplačna dostava
Italia, Austria, Nemčija, Nizozemska, Hrvaška, Srbija8,00 EUR2-6 dniza naročila nad 100 EUR
Druge EU države*  10 EUR3-8 dniza naročila nad 100 EUR
Druge EU države**10 EUR3-8 dniza naročila nad 200 EUR
Druge države***30 EUR6-12 dniza naročila nad 400 EUR

*ANDORRA, LUXEMBURG, DENMARK, BELGIUM, FRANCE, GUERNSEY, GIBRALTAR, CZECH REPUBLIC, SLOVAKIA, HUNGARY, POLAND, UNITED KINGDOM, FINLAND, SPAIN, SWEDEN, SWITZERLAND, GREECE, PORTUGAL, MALTA, MONACO, SAN MARINO, VATICAN, MONTENEGRO

**NORWAY, BULGARIA, LITHUANIA, LUXEMBOURG, ESTONIA, ICELAND, IRELAND, JERSEY, LATVIA, LITVIJA, LIECHTENSTEIN, CYPRUS, ROMANIA

***USA, CANADA

Čas prenosa je čas v delovvnih dneh, ki ga paketna služba potrebuje za prenos pošiljke. Naročeno blago bo poslano z GLS ali Pošto Slovenija.