Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

SUP Red Paddle Co SPORT 11'0" MSL 2021

Na zalogi

1 159,00 €

  • 11'0''

Preveri zalogo


Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

SUP Red Paddle Co 11’0″ Sport MSL 2021

  • Touring sup za srednje razdalje do 15 km
  • Sup za izletnike in raziskovalce
  • Maks. teža suparja: do 95 kg
  • Nosilnost supa: do 250 kg
  • Tehnologija: MSL, TECH Air
  • Maks. pritisk: do 25 psi/1,7 bara
  • RSS letvice povečajo trdnost za 40%
  • 5 let garancije

Red Paddle Co 11′ Sport MSL predstavlja prvo in najbolj smiselno nadgradnjo vsestranske deske v smislu dodajanja hitrosti in dinamike. Sport 11′ je “touring” sup deska, zato bi jo priporočali suparju, ki se spogleduje s srednje dolgimi razdaljami (10 do 15 km).

Prednost 11’ Sporta je debelina 12 cm, ki je v primerjavi s 15 cm debelino precej manj občutljiva na bočni veter. Deska je na mestu, kjer stojimo, ojačana s patentiranimi RSS letvicami, ki ji dodajo do nekje 40% trdnosti, zato stabilnost ni pod kompromisom in se na vodi obnese res odlično.

Ker deska ni prevelika, je za t.i. »touring« deske zelo lepo vodljiva in bolj igriva, hitro je tudi napihnjena, zato je zelo priljubljena med dekleti in lažjimi osebami.

Komplet sup opreme vsebuje:

  • Deska Red Paddle Co
  • Veslo
  • Varnostna vrvica
  • Torba - dry bag
  • Torba na koleščkih
  • Dvojna Titan pumpa
  • RSS letvice
  • FCS smernik
  • Komplet za popravilo supa (ni lepila)
  • Vodotesni ovitek za telefon

 11' SPORT priporočamo:
  • Suparjem s težo do 80 kg, ki imajo doma začetniško desko in si želijo narediti korak naprej.
  • Športnim posameznikom, ki ne želijo kupiti najbolj osnovne deske, ker bi radi supali na razdaljah 10+ km.

Če primerjamo družino Sport, bi Sport 11’ priporočali lažjim suparjem z nekaj izkušnjami, 11’3 suparjem začetnikom, ki želijo več stabilnosti in 12’6 izkušenim suparjem, ki želijo več hitrosti.

SPECIFIKACIJE:

Vrsta deske

Raziskovalna (za daljše razdalje)

Dolžina deske

11' / 335 cm

Širina deske

30" / 76 cm

Debelina deske

4.7" / 12 cm

Teža deske

9.7 kg

Volumen deske

250 L

Nosilnost

250 kg

Teža suparja

do 95kg

Dimenzije/Volumen torbe

96 cm (v) x 39 cm (š) x 36 cm (d) / 150 L

Fins

Odstranljiv FCS smernik

Pumpa

Titan

RSS letvice

Da

Znamka

Red Paddle Co

ZAKAJ JE RED PADDLE BREZ KONKURENCE:

TEC AIR

TEC AIR ni del sup deske, ampak je proces oblikovanja sup deske, ki je eksluzivno razvit pri Red Paddle Co in odgovoren za izdelovanje sup desk najvišje kakovosti.

TECH AIR pomeni osredotočenost na detalje. Zagotavlja konsistentnost vseh postopkov izdelave deske in zahteva uporabo le najboljših materialov, lepil in drugih sestavnih delov sup desk.

Vsaka sup deska se v njihovi lastni tovarni izdeluje kar 72 ur in je izpostavljena številnim testom kvalitete, ki zagotavljajo, da prav vsaka deska prinese najvišjo možno togost in vzdržljivost.

TEC AIR Red Paddle Co. vodilni proizvajalec napihljivih supov (Large)

MSL DROP-STITCH TEHNOLOGIJA

MSL (Monocoque Structural Laminate) je gosto stkana, visoko kvalitetna, Red Paddle Co ekskluzivna drop-stitch sredica, ki jo z visokim pritiskom tehnološko spojijo z dvema slojema PVC materiala.

MSL tehnologija prinaša večjo togost pri nižjih pritiskih in daljšo vzdržljivost, ker pa med plastmi ni lepila je teža sup deske nižje. Desko se lažje zvija in pospravlja.

NEPREMAGLJIVA VZDRŽLJIVOST

Vzdržljivost je poleg trdnosti najpomembnejši kriterij, na podlagi katerega bomo izbrali napihljivo desko, če ne želimo kupiti deske le za eno sezono.

Vzdržljivost je povezana s tehnologijo izdelave (enoplastna, dvoplastna, fusion, MSL) in s kvaliteto materialov. Kako vzdržljiva je lahko sup deska je Red Paddle Co preveril z desetimi vzdržljivostmi testi na eni sami deski, povozil jo je tudi 22 tonski žerjav. Kaj se je z njo zgodilo, izveš videu.

Patentirane RSS letvice za vijo trdnost supa

Z INOVACIJAMI DO VIŠJE TRDNOSTI

RSS letnice so patentirane letvice, ki jih sup deskam daljšim od 11′ vstavimo v stranska žepka na mestu, kjer stojimo. Na ta način povečamo trdnost deske do 40% in preprečujemo upogibanje deske. Trša kot je deska, manj problemov imamo z ravnotežjem, lepše je drsenje po vodi in lažje premagujemo razdalje.

5-LETNA GARANCIJA

Red Paddle Co verjame, da napihljiva deska pri trdnosti, vzdržljivosti in voznih sposobnostih ne bi smela sprejemati kompromisov.

Ker verjame v kvaliteto svojih izdelkov, vsem registriranim deskam priznava 5-letno garancijo.

Za 5-letno garancijo je sup potrebno registrirati najkasneje v 90ih dneh od nakupa supa.

NAVIDEZNE MALENKOSTI, KI NAREDIJO OČITNO RAZLIKO!


Torba za sup red paddle co

Dodelana torba na koleščkih

Torba za sup je velika, udobna, skrbno načrtovana. Je tako prostorna, da poleg osnovne sup opreme vanjo pospraviš še stvari za potovanje. Na notranji strani ima odsevno folijo, ki ščiti desko pred visokimi temperaturami in preprečuje uhajanje morebitne tekočine.

Torba je opremljena z ABEC koleščki ter »sherpa« sistemom za nošenje, ki se tudi lepo pospravi za oblazinjenem hrbtiščem, zato je prenašanje enostavno in udobno.

Dvojna titan pumpa

Titan pumpa je edinstvena pumpa, ki združuje dva cilindra, ki skupaj ustvarita maksimalno hitrost 95 km/h in napihneta sup desko v pol manj časa.

Dizajn Titan pumpe je rezultat raziskave samega postopka napihovanja. Prilagojen položaj stopalk ustvarja bolj udoben položaj pri napihovanju, razširjen ročaj pa odpira prsni koš, zaradi katerega smo pri napihovanju manj zadihani, napihovanje je lažje.

Titan pumpa

Vodotesni ovitek za telefon

Telefon je pametno imeti s seboj vedno, ko se s supom odpravljamo na kakšno daljšo turo.  Ne, ne le zato, da ujamemo lepe trenutke, ki jih preživimo v naravi, ampak predvsem zaradi svoje varnosti.

Red Paddle Co je oblikoval nepremočljiv ovitek za telefon, ki je dodan vsakemu sup paketu.

ROČAJ IN NASTAVEK ZA TELEFON ALI KAMERO

Na sprednjem delu je supu dodan novi ročaj, ki je priročen v primeru, da sup nosita dve osebi oz. če moramo sup dvigniti iz vode na pomol.

Poleg ročaja je reža za nastavek Railblaza, s katerimi lahko na desko namestimo svojo kamero ali telefon.

NOVOSTI SUPOV 2021 PRINAŠAJO BOLJŠO IZKUŠNJO!

Novi rep za večjo hitrost

Družina Sport se lahko pohvali z novo funkcijo imenovano “The Speed Tail”. Repu je dodan gumiran rob, ki sprošča vodo in povečuje hitrost in okretnost.

Sport 11

Brezčasen dizajn

Ikonični Red Paddle Co dizajn je zelo vidno osvežen. Nedrseča podloga je večja, objema ventil in sega skoraj do robov. Na osrednjem delu je podloga mehka in prinaša superiorno udobje, na repu supa pa je stožčasta, kar zagotovi boljši oprijem pri obratih oz. supanju na valovih.

Unikaten sistem elastik

Nove samozapiralne elastike so večje in močnejše. Tri elastike ustvarjajo več napetosti, lažje obdržijo vso opremo na nosu supa tudi v bolj razburkanih in avanturističnih situacijah.

Sport 11

Nove, fleksibilne RSS letvice

RSS letvice, ki supom dodajo do 40% trdnosti, so po novem narejene iz polikarbonata – materiala, ki je vzdržljiv, a upogibljiv, da se ne zlomi. Polikarbonat je možno 100% reciklirati.

Sport 11

FCS smernik

Vsi Sporti imajo standardiziran “fin box” za namestitev smernika vodilnega proizvajalca surf smernikov na svetu FCS.

FCS smernik je zelo vzdržljiv in zelo dobro drži smer, saj je površinsko velik. Namesti se enostavno s potiskom v režo ter varno fiksira z vijakom.

Red Paddle Co Sport z novim speed tailom, ki poveča hitrost

Še bolj ergonomski ročaj

Ročaj je cevasto ukrivljen in dodatno oblazinjen, zato je nošenje supa udobnejše.

Compact 11

Nova Titan Pumpa #2

V industriji vodilna Titan pumpa, s katero je sup napihnjen v pol časa in s pol napora, je dobila re-dizajn, zaradi katere se zloži na manjše in v torbi zavzame še manj prostora.

Titan Pumpa #2

Dodelana torba na koleščkih

Torba za sup je velika, udobna, skrbno načrtovana. Je tako prostorna, da poleg osnovne sup opreme vanjo pospraviš še stvari za potovanje. Na notranji strani ima odsevno folijo, ki ščiti desko pred visokimi temperaturami in preprečuje uhajanje morebitne tekočine.

Torba je opremljena z ABEC koleščki ter »sherpa« sistemom za nošenje, ki se tudi lepo pospravi za oblazinjenem hrbtiščem, zato je prenašanje enostavno in udobno.

Torba za sup red paddle co


Komplet sup opreme vsebuje:
  • deska Red Paddle Co,
  • torba na koleščkih,
  • dvojna Titan pumpa,
  • RSS letvice,
  • FCS smernik,
  • komplet za popravilo supa (ni lepila),
  • vodotesni ovitek za telefon.

Vsebina kompleta RSS FCS


Obseg Red Paddle Co 2021 - Pregled ključnih posodobitev in novosti (video):

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
11'0''

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .