Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

North Navigator PRO Control System 2024

Na zalogi

649,00 €

616,55 €

  • 45-50
  • 50-55

Preveri zalogo


Navigator PRO Bar je definitivno najvarnejši, najbolj univerzalen, visoko zmogljiv krmilni sistem doslej. Ustreza ultimativnim zahtevam in varnostnim kriterijem z vrsto varnostnih funkcij, ki vam zagotavljajo varnost na vodi. Manjša, bolj zategnjena zanka in trši zaporni prst močno zmanjšata tveganje nenamernega odpenjanja. Hitri sprostitveni varnostni sistem s ponovnim enostavnega zapenjanjem je za spoznanje trši in zagotavlja najvišje varnostne standarde skladno z ISO 21853. Revolucionarni mehanizem Auto-Untwist omogoča avtomatsko odvijanje Bara po zavojih in "kite loopih". Mehanizem je opremljen s keramičnim ležajem iz cirkonijevega dioksida, kateri se gladko vrti in zagotavlja dolgotrajno delovanje v vseh pogojih. Cirkonijska keramika namreč ponuja izjemno vzdržljivost in odpornost proti obrabi in koroziji.

North Navigator PRO krmilni sistem je 20 % lažja in 20 % močnejši zahvaljujoč se na novo razviti prečni strukturi. Brezšivna integracija centralnega dela iz nerjavečega jekla zagotavlja neprimerljivo moč in vzdržljivost. Ročaj izdelan iz posebne zmesi in z mikro teksturo nudi najboljši oprijem in udobje. Tako imate vedno nadzor nad kajtem tudi v najbolj intenzivnih "sessnih".

Vrvice pri Navigator PRO sistemu so iz najkakovostnejšega Liros Dyneema SK99 materiala. Izdelane so v Nemčiji po najstrožjih standardih. Tanjše in različno debele vrvice (⌀ 1,55 mm sprednje linije, ⌀1,33 mm zadnje linije) zmanjšajo upor pri močnejšem vetru. Različne debeline pa zagotavljajo enakomerno raztezanje med sprednjimi in zadnjimi vrvicami. Dolžina originalnih vrvic je 22m (12 + 10 m). Na voljo pa so tudi Dyneema vrvice kot rezervni del v različnih dolžinah, da ustrezajo vašim potrebam.

Z inovativnim modularnim sistemom Interloop brez orodja lahko hitro preklapljate med različnimi zankami. To omogoča preprosto preklapljanje med disciplinami brez težav. Ne glede na to, ali se ukvarjate s freeridejem, freestylom ali surfanjem.

North Navigator PRO 2024 Bar je izstopajoč primer najnovejše tehnologije upravljanja kajtov. Postavlja standard za varnost, zmogljivost in udobje. Ne glede na to, ali ste izkušen kajtar, profesionalec ali preprosto iščete več varnosti in zmogljivosti, je Navigator PRO pravi bar, ki vam bo izboljšal vašo izkušnjo v kajtanju.

Lastnosti:

  • Izboljšane varnostne funkcije za maksimalno varnost
  • Revolucionarni mehanizem za samodejno odvijanje s cirkonijevim keramičnim ležajem
  • 20 % lažja in 20 % močnejša konstruirana nosilna struktura
  • Držalo z dvojno sestavo z mikro teksturo za največji oprijem in udobje
  • Linije Liros Dyneema SK99 Pro najvišje kakovosti 12+10m Pro Lines ⌀ 1,55 mm sprednje črte, ⌀1,33 mm zadnje črte
  • Modularni interloop sistem brez orodja za hitro preklapljanje med disciplinami
  • Velikost: M 45-50cm | L 50-55 cm
  • Certificiran po ISO 21853

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
45-50
50-55

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .