Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

-10% Novo
North Sonar S178 Stabilizer Povečaj

North Sonar S178 Stabilizer

Na zalogi

179,00 €

161,10 €

Najboljša cena v 30 dneh: 179,00 €
  • 178 cm

Preveri zalogo


Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

MaterialKarbon Pre-Preg
SlogFoil
Sonar S178 Stabilizer je nov še hitrejši stabilizator za North Sonar sisteme predvsem zelo priljubljen med izkušenimi foilarji. Priporočamo ga za kombinacijo z manjšimi High Aspect prednjimi krili in sicer od HA950 navzdol. S178 ima večje razmerje stranic kot S208, kar pomeni manjši upor, posledično je hitrejši in omogoča več manevriranja.
Ker se je povečala paleta prednjih kril, je potrebno dvižno silo prednjega krila uskladiti s stabilizatorjem. Medtem ko vaše sprednje krilo ustvarja navpični dvig, ima vaš stabilizator silo, ki deluje navzdol, kar preprečuje, da bi sprednje krilo strmoglavilo. Večji stabilizator pomeni večji pritisk na sprednjo nogo, medtem ko manjši stabilizator pomeni manjši pritisk na sprednjo nogo. Pri North Sonar sistemu so stabilizatorji nameščeni na vrhu trupa, kar preprečuje turbulenco zaradi toka prednjega krila in ustvarja bolj gladko vožnjo. Tako kot prednja krila so tudi vsi Sonar stabilizatorji narejeni iz Pre-Preg karbona, kar zagotavlja optimalno togost in neposredno odzivnost. Tanek profil zmanjša upor, medtem ko lastnosti materiala pomagajo ohranjati strukturno celovitost in togost.
Stabilizatotorji imajo zelo velik vpliv na vašo vožbnjo in stil. Bolj kot napredujete in manjša prednja krila kot izbirate morate tudi skladno izbirati manjše stabilizatorje.
V pomoč pri izbiri so vam spodnje tabele:

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
178 cm

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .