Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

SUP Red Paddle VOYAGER 12'6" 2019 + VESLO in nepremočljiva torba Gratis

Hitrejša, potovalna deska namenjena daljšim razdaljam in raziskovanju.

Ob nakupu SUPa vam podarimo nepremočljivo torbo Mystic Drybag 20l in 3-delno Veslo Red Paddle Co Aloy Nylon Travel ali ostala vesla z 109€ popusta.

Več podatkov

Na zalogi

1 269,00 €

  • 12'6''

Preveri zalogo

SUP za raziskovanje oddaljenih destinacij!

Z Red Paddle Co 12’6 Voyager MSL se ti odpre popolnoma nova dimenzija raziskovanja celega sveta. Ob Voyagerju ne razmišljaš o supanju do naslednjega zaliva, ampak npr o spoznavanju in obkroženju celega otoka. Ali o celodnevnem izletu po reki Dravi. Ali celo več-dnevni ekspediciji ob norveških fjordih!

12’6 Voyager MSL je udobna, stabilna in hitra deska, ravno takšna, kot jo potrebujemo za daljše potovanje. S konkretno širino in 15 cm debelino ustvarja res velik volumen, hkrati tudi podaljšan sprednji del omogoča, da na sup naložimo boljšo polovico in jo odpeljemo do Mesečevega zaliva na najbolj romantični sončni zahod! Ko veslamo vsak na svoji deski, lahko na sprednji del pritrdimo šotor in cargo torbo ter se prepustimo več-dnevni dogodivščini. 12’6 Voyager MSL je zaradi stabilnosti primeren tudi za začetnike.

Voyager nam omogoča odkrivanje bolj oddaljenih krajev in še bolj intimno zbližanje z naravo. #ExploreYourWorld.

KOMU PRIPOROČAMO 12’6 VOYAGER MSL?

  • Posameznikom, ki si želijo »off the beaten path« avantur, daljših SUP izletov, konkretnega veslanja.
  • Posameznikom s težo do 150 kg (nosilnost 300 kg), ki si želijo s supom odkrivati svet.
  • Posameznikom, ki se želijo voziti hitro in maksimalno udobno.
  • Parom, ki se tudi na deski radi crkljajo v dvoje.
  • 12’6 Voyager predlagamo višjim in težjim posameznikom, ki si želijo stabilno, a malce hitrejšo desko.

Vsebina kompleta

Vrsta deske

Raziskovalna (za daljše razdalje)

Izkušnje suparja

Napredne

Dolžina deske

12'6" / 381 cm

Širina deske

32" / 81cm

Volumen deske

370 L

Nosilnost

300 kg

Teža suparja

> 90 kg

RSS letvice

Ne

Smerniki

Odstranljiv smernik

Pumpa

Titan

Revolucionarna »MSL fusion« tehnologija!

MSL fusion je revolucionarna tehnologija, ki v kombinaciji z edinstveno »dropstich« sredico deske postavlja kvaliteto sup desk par nivojev višje in je glavni razlog, da si je Red Paddle Co zaslužil nagrado za najboljšo napihljivo desko 2016. Prednosti so:

1.nivo: večja trdnost MSL fusion nadgradi dvoplastno (double-layer) tehnologijo tako, da tehnološko spoji tkano sredico s prvo in drugo plastjo PVC materiala in tako ustvari torzijsko napetost. Zato je sup deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta za 8%.

2.nivo: boljša vzdržljivost MSL fusion naredi korak naprej v smislu vzdržljivosti, saj dve plasti materiala preprečita hitre poškodbe, hkrati pa MSL fusion odpravi možnost razslojevanja med plastmi, ki se najpogosteje očita dvoplastnim sup deskam.

3.nivo: lažje teža sup deske MSL fusion tehnologija ustvari kar 2 kg lažjo sup desko, ki jo je lažje zvijati, pospravljati in prenašati. Razlika je zelo opazna!

Naj te ne zavede! MSL fusion ni enoplastna tehnologija, s katero se MSL lahko primerja le po teži, ampak predstavlja napreden postopek oblikovanja deske, ki jo lahko najdemo le pri Red Paddle Co.

Edinstvena »dropstich sredica« omogoča napihljivost do 25 psi!

Si se kdaj vprašal/a, zakaj je le Red Paddlove deske mogoče napihniti do 25 psi oz. 1,7 bara?

Glede na to, da velja formula – bolj kot se deska napihne, bolj je trdna in bolj je stabilna – in je napihljivost eden od kriterijev, s katerim lahko določimo kvaliteto deske, velja izpostaviti posebno »dropstich sredico«. Ta je tista skrivna sestavina Red Paddle Co, ki omogoča tako visoko napihljivost.

Prav MSL tehnologiji pa se lahko zahvalimo, da je deska bolj trdna pri manjšem tlaku, zato Red Paddle Co deske ni potrebno napihovati do 25 psi, ampak je dovolj trdna že pri 18-20 psi. V vsakem primeru je pomembno, da se desko potrudimo napihniti čim bolj.

MSL tehnologija v kombinaciji s posebno sredico in samimi razmerji v dimenzijah ustvarja najboljše vozne sposobnosti sup desk, kar so potrdile mnoge pridobljene nagrade s strani kupcev in sup industrije.

Patentirane RSS letvice dodajo trdnost!

Z RSS letvicami pri specifičnih modelih sup desk povečamo njihovo trdnost do kar 40%.

V iskanju optimalnih voznih sposobnostih proizvajalci skušajo zasledovati prava razmerja med dolžino, širino in debelino sup desk ter ustvariti trdno desko.

Red Paddle Co je zavrnil najpogosteje uporabljeno prakso – dvig debeline in s tem volumna deske, saj s tem poslabša vozne sposobnosti. Razvil je RSS letvice, ki jih vstavimo v posebna stranska žepka na sredini supa, in s tem izboljšal trdnost sup deske na mestu, kjer stojimo oz na mestu, kjer je deska najbolj izpostavljena upogibanju. Rezultat: deska je trša, se manj upogiba, ima optimalne mere in s tem odlične vozne sposobnosti.

RSS letvice so izvirna patentirana ideja, ki so Red Paddle Co kot vodilnega proizvajalca napihljivih sup desk predstavile že pred leti.

MSL fusion tehnologija v kombinaciji s posebno sredico, RSS letvicami in samimi razmerji v dimenzijah ustvarja najboljše vozne sposobnosti sup desk, kar je potrdila tudi osvojena nagrada medija Sup Connect za najboljšo opremo 2016.

NAVIDEZNE MALENKOSTI, KI NAREDIJO OČITNO RAZLIKO!

FCS connect smernik

FCS connect sistem prinaša zelo enostavno namestitev daljšega smernika modelom Sport, Voyager in Whip. FCS smernik bolje drži smer, saj je površinsko večji in ga v sistem potisnemo enostavno z enim potiskom. FCS je sicer vodilni proizvajalec smernikov na svetu.

Dovršena torba na koleščkih

Torba za sup je narejena iz kakovostnih in zares vzdržljivih materialov ter oblikovana na način, da je prenašanje čim bolj enostavno in udobno.

Torba je opremljena z ABEC koleščki, zato jo enostavno lahko vlečemo za sabo, ter t.i. »sherpa« sistemom za nošenje, pri katerem so podložene naramnice kombinirane z dodatnim pasom za okoli bokov. Prav zato se torba zelo dobro fiksira na telo, teža sup opreme se lepše razporedi, nošenje pa je bolj udobno.

Pri dodelani torbi na notranji strani odlično vlogo opravi odsevna folija, ki ščiti desko pred visokimi temperaturami, ojačuje samo torbo, hkrati pa preprečuje uhajanje morebitne tekočine z na hitro zvite neposušene sup deske. V notranjosti najdemo predvideno mesto za veslo in namenski žepek za smernik.

Dodatno je potrebno izpostaviti še novo zadrgo, ki je res izjemno močna, zato je v zelo prostorno torbo možno pospraviti še neopren ali druga oblačila in je torba primernejša tudi za daljša potovanja.

Dvojna titan pumpa, razvita za hitrejše in enostavnejše napihovanje

Titan pumpa je edinstvena pumpa, ki združuje dva cilindra – večjo in manjšo pumpo, ki skupaj ustvarita maksimalno hitrost 95 km/h in napihneta sup desko hitreje kot katerakoli pumpa.

Ker na začetku sup desko lahko napihujemo z obema cilindroma naenkrat, jo napihnemo v krajšem času. Ko je pritisk v deski prevelik in napihovanja z dvema cilindroma ne zmoremo, preklopimo na »high performance« pumpo in napihnemo sup do maksimalne trdnosti z manj napora.

Dizajn Titan pumpe je rezultat raziskave samega postopka napihovanja. Prilagojen položaj stopalk ustvarja bolj udoben položaj pri napihovanju, razširjen ročaj pa odpira prsni koš, zaradi katerega smo pri napihovanju manj zadihani, napihovanje je lažje.

Primerjava napihovanja sup deske s tremi različnimi pumpami je prikazana tudi v videu.

Vodotesni ovitek za telefon

Telefon je pametno imeti s seboj vedno, ko se s supom odpravljamo na kakšno daljšo turo.  Ne, ne le zato, da ujamemo lepe trenutke, ki jih preživimo v naravi, ampak predvsem zaradi svoje varnosti.

Red Paddle Co je oblikoval nepremočljiv ovitek za telefon, ki je dodan vsakemu sup paketu.

Nastavki za telefon ali kamere

Na sprednjem delu najdemo Railblaza in RAM nastavke, s katerimi lahko na desko namestimo svojo kamero ali telefon.

2 leti garancije in odlična podpora uporabnikom

Vsem lastnikom novih sup desk, ki se registrirajo kot člani, Red Paddle Co podaljša garancijo z ene na dve leti. Dober sloves se širi tudi o odlični podpori uporabnikom, ki je v trenutkih, ko gre kaj narobe, zelo pomembna.

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
12'6''

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .