Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

SUP Red Paddle RIDE 10'7" WindSup 2019 + VESLO in Nepremočljiva torba Gratis

-12%
Na zalogi

1 159,00 €

1 019,92 €

RIDE 10'7'' Windsup je multifunkcionalna deska za ljubitelje vetra in bonace!

Ob nakupu SUPa vam podarimo nepremočljivo torbo Mystic Drybag 20l in 3-delno Veslo Red Paddle Co Aloy Nylon Travel ali ostala vesla z 109€ popusta.

Več podatkov

  • 10'7''

Preveri zalogo

Red Paddle 10’7 Wind MSL je večfunkcionalna sup deska, ki poleg supanja omogoča tudi jadranje z vetrom. Na zgornji strani je nameščen univerzalni mehanizem za windsurf jadro, v katerega lahko vprežemo običajno ali napihljivo jadro. Na spodnji strani ima sup dva »US fin box-a« – v zadnjega namestimo smernik, ko gremo supat, sprednjega pa dodamo, ko gremo windsupat, saj zaradi dodatnega smernika sup bolje drži smer.

KOMU PRIPOROČAMO 10’7 WIND MSL?

  • Suparjem začetnikom, ki bi radi podaljšali funkcionalnost sup deske in združili supanja z windsupanjem v lahkem vetru (do 15 vozlov) (nosilnost do 250 kg),
  • Windsurferjem začetnikom, ki potrebujejo super stabilno desko, ki jo lahko uporabljajo tudi za supanje.
  • Multifunkcionalna deska za supanje in windsurfanje.
  • Integriran univerzalni windsurf mehanizem.
  • Vpnemo lahko standardno ali napihljivo jadro.
  • Dvojni US fin box, v katera lahko poljubno fiksiramo dva smernika.
  • MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo.
  • 2 leti garancije.
  • Darilo Infinity Sport: nepremočljiva torba Mystic Drybag 20l in 3-delno Veslo Red Paddle Co Aloy Nylon Travel ali ostala vesla z 109€ popusta.
Vrsta deske

WindSUP

Izkušnje suparja

Začetnik

Dolžina deske

10'7" / 323 cm

Širina deske

33" / 84cm

Volumen deske

296 L

Nosilnost

250 kg

Teža suparja

> 90 kg, 50 kg – 90 kg

RSS letvice

Ne

Smerniki

Odstranljiv smernik

Pumpa

Titan

Ultimativne prednosti, zaradi katerih Red Paddle nima konkurence

Revolucionarna »MSL fusion« tehnologija!

MSL fusion je revolucionarna tehnologija, ki v kombinaciji z edinstveno »dropstich« sredico deske postavlja kvaliteto sup desk par nivojev višje in je glavni razlog, da si je Red Paddle Co zaslužil nagrado za najboljšo napihljivo desko 2016. Prednosti so:

1. nivo: večja trdnost: MSL fusion nadgradi dvoplastno (double-layer) tehnologijo tako, da tehnološko spoji tkano sredico s prvo in drugo plastjo PVC materiala in tako ustvari torzijsko napetost. Zato je sup deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta za 8%.

2. nivo: boljša vzdržljivost: MSL fusion naredi korak naprej v smislu vzdržljivosti, saj dve plasti materiala preprečita hitre poškodbe, hkrati pa MSL fusion odpravi možnost razslojevanja med plastmi, ki se najpogosteje očita dvoplastnim sup deskam.

3. nivo: lažje teža sup deske: MSL fusion tehnologija ustvari kar 2 kg lažjo sup desko, ki jo je lažje zvijati, pospravljati in prenašati. Razlika je zelo opazna!

Naj te ne zavede! MSL fusion ni enoplastna tehnologija, s katero se MSL lahko primerja le po teži, ampak predstavlja napreden postopek oblikovanja deske, ki jo lahko najdemo le pri Red Paddle Co.

Edinstvena »dropstich sredica« omogoča napihljivost do 25 psi!

Si se kdaj vprašal/a, zakaj je le Red Paddlove deske mogoče napihniti do 25 psi oz. 1,7 bara?

Glede na to, da velja formula – bolj kot se deska napihne, bolj je trdna in bolj je stabilna – in je napihljivost eden od kriterijev, s katerim lahko določimo kvaliteto deske, velja izpostaviti posebno »dropstich sredico«. Ta je tista skrivna sestavina Red Paddle Co, ki omogoča tako visoko napihljivost.

Prav MSL tehnologiji pa se lahko zahvalimo, da je deska bolj trdna pri manjšem tlaku, zato Red Paddle Co deske ni potrebno napihovati do 25 psi, ampak je dovolj trdna že pri 18-20 psi. V vsakem primeru je pomembno, da se desko potrudimo napihniti čim bolj.

MSL tehnologija v kombinaciji s posebno sredico in samimi razmerji v dimenzijah ustvarja najboljše vozne sposobnosti sup desk, kar so potrdile mnoge pridobljene nagrade s strani kupcev in sup industrije.

NAVIDEZNE MALENKOSTI, KI NAREDIJO OČITNO RAZLIKO!

US fin box smernik

US fin box je nameščen modelu WindSUP. Sup deska ima implementiran standardni US fin box, v katerega se vstavi daljši smernik iz vzdržljivega materiala. US fin box izhaja iz sveta surfanja, iz katerega izhaja zaupanje in je zato dobro uveljavljen.

Dovršena torba na koleščkih

Torba za sup je narejena iz kakovostnih in zares vzdržljivih materialov ter oblikovana na način, da je prenašanje čim bolj enostavno in udobno.

Torba je opremljena z ABEC koleščki, zato jo enostavno lahko vlečemo za sabo, ter t.i. »sherpa« sistemom za nošenje, pri katerem so podložene naramnice kombinirane z dodatnim pasom za okoli bokov. Prav zato se torba zelo dobro fiksira na telo, teža sup opreme se lepše razporedi, nošenje pa je bolj udobno.

Pri dodelani torbi na notranji strani odlično vlogo opravi odsevna folija, ki ščiti desko pred visokimi temperaturami, ojačuje samo torbo, hkrati pa preprečuje uhajanje morebitne tekočine z na hitro zvite neposušene sup deske. V notranjosti najdemo predvideno mesto za veslo in namenski žepek za smernik.

Dodatno je potrebno izpostaviti še novo zadrgo, ki je res izjemno močna, zato je v zelo prostorno torbo možno pospraviti še neopren ali druga oblačila in je torba primernejša tudi za daljša potovanja.

Dvojna titan pumpa, razvita za hitrejše in enostavnejše napihovanje

Titan pumpa je edinstvena pumpa, ki združuje dva cilindra – večjo in manjšo pumpo, ki skupaj ustvarita maksimalno hitrost 95 km/h in napihneta sup desko hitreje kot katerakoli pumpa.

Ker na začetku sup desko lahko napihujemo z obema cilindroma naenkrat, jo napihnemo v krajšem času. Ko je pritisk v deski prevelik in napihovanja z dvema cilindroma ne zmoremo, preklopimo na »high performance« pumpo in napihnemo sup do maksimalne trdnosti z manj napora.

Dizajn Titan pumpe je rezultat raziskave samega postopka napihovanja. Prilagojen položaj stopalk ustvarja bolj udoben položaj pri napihovanju, razširjen ročaj pa odpira prsni koš, zaradi katerega smo pri napihovanju manj zadihani, napihovanje je lažje.

Primerjava napihovanja sup deske s tremi različnimi pumpami je prikazana tudi v videu.

Vodotesni ovitek za telefon

Telefon je pametno imeti s seboj vedno, ko se s supom odpravljamo na kakšno daljšo turo.  Ne, ne le zato, da ujamemo lepe trenutke, ki jih preživimo v naravi, ampak predvsem zaradi svoje varnosti.

Red Paddle Co je oblikoval nepremočljiv ovitek za telefon, ki je dodan vsakemu sup paketu.

Nastavki za telefon ali kamere

Na sprednjem delu najdemo Railblaza in RAM nastavke, s katerimi lahko na desko namestimo svojo kamero ali telefon.

2 leti garancije in odlična podpora uporabnikom

Vsem lastnikom novih sup desk, ki se registrirajo kot člani, Red Paddle Co podaljša garancijo z ene na dve leti. Dober sloves se širi tudi o odlični podpori uporabnikom, ki je v trenutkih, ko gre kaj narobe, zelo pomembna.

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
10'7''

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .