Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

SUP Red Paddle Co RIDE 10'6" MSL 2019 + VESLO in Nepremočljiva torba Gratis

Red Paddle RIDE 10'6" MSL je najbolj priljubljena vsestranska SUP deska.

Ob nakupu SUPa vam podarimo nepremočljivo torbo Mystic Drybag 10l in 3-delno Veslo Red Paddle Co Aloy Nylon Travel ali ostala vesla z 109€ popusta.

Več podatkov

Ni na zalogi

999,00 €

 • 10'6''

Preveri zalogo

Najbolj priljubljena vsestranska SUP deska!

Red Paddle 10’6 Ride MSL je že nekaj let najpopularnejša in najbolj prodajana napihljiva SUP deska na svetu!

Z nagrado SUP Connect »Gear of the year 2016 in 2018« – najboljša oprema v kategoriji napihljivih supov – so modelu 10’6 Ride zadovoljstvo izkazali uporabniki, prodajalci SUP opreme ter z znanjem, širino in izkušnjami bogat specializirani medij SUP Connect.

 • Najbolje prodajan napihljiv SUP na svetu.
 • Odlikuje ga izredna stabilnost in plovnost.
 • Zaradi posebne oblike ukrivljanja ohranja izjemno trdnost.
 • Še trši zaradi patentirane MSL fusion tehnologije izdelave.
 • Vgrajen nosilec za pritrditev kamer, ribiških palic ipd.
 • Najbolj vsestransko uporaben SUP za vsakogar.
 • 2 leti garancije

Komu priporočamo 10’6 Ride MSL 2019?

 • Vsem posameznikom s težo do nekje 100 kg, ki kupujejo svoj prvi SUP in bi radi uživali v različnih pogojih. 10’6 Ride je univerzalec.
 • Suparjem začetnikom, saj je deska izjemno stabilna.
 • V primeru nakupa npr. »skupinskega supa«, kar pomeni, da bi sup uporabljalo več samostojnih posameznikov z različnimi nivoji znanja (npr. skupina ožjih prijateljev oz družina z odraslimi otroci). SUP bo namreč uspel zadovoljiti izkušnjo vseh.
 • 10’6 Ride uspe upravljati funkcijo družinskega supa v kolikor se na deski vozita ali dva otroka ali lažja odrasla oseba z mlajšim otrokom. V kolikor se predvideva, da se bosta na deski vozili ali odrasla oseba z večjim otrokom oz. celo dve odrasli osebi pa bi bolj priporočiti 10'8'' Ride, ki ima večji volumen.

Opozorilo: Priporočena teža predstavlja optimalno težo posameznika, pod katero SUP ohranja najboljše vozne sposobnosti. Priporočene teže ne smemo enačiti z nosilnostjo SUP deske, ki je pri Red Paddlu nekje 300 kg.

Ultimativne prednosti, ki ustvarjajo pravo trdnost in zaradi katere Red Paddle nima konkurence

1. Revolucionarna MSL »fusion« tehnologija

MSL je revolucionarna tehnologija, ki v kombinaciji z edinstveno »dropstich« sredico deske postavlja kvaliteto SUP desk nivo višje in je glavni razlog, da si je Red Paddle zaslužil nagrado za najboljšo napihljivo desko 2016. Prednosti so:

VEČJA TRDNOST SUP DESKE

MSL nadgradi dvo-slojno (double-layer) tehnologijo tako, da tehnološko spoji prvo in drugo plast PVC materiala s tkano sredico ter tako ustvari torzijsko napetost. Zato je SUP deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta.

BOLJŠA VZDRŽLJIVOST SUP DESKE

MSL naredi korak naprej v smislu vzdržljivosti, saj dve plasti materiala preprečita hitre poškodbe, hkrati pa MSL fusion odpravi možnost razslojevanja, ki se najpogosteje očita dvoslojnim SUP deskam.

LAŽJA TEŽA SUP DESKE

Tehnologija ustvari kar 2 kg lažjo SUP desko, ki jo je lažje zvijati, pospravljati in prenašati. Razlika je zelo opazna!

Naj te ne zavede! MSL ni enoslojna tehnologija, s katero se MSL lahko primerja le po teži, ampak predstavlja napreden postopek oblikovanja deske, ki jo lahko najdemo le pri Red Paddle Co.

2. Edinstvena »dropstich sredica« omogoča napihljivost do 25 psi!

Si se kdaj vprašal/a, zakaj je le Red Paddlove deske mogoče napihniti do 25 psi oz. 1,7 bara? Glede na to, da velja formula - bolj kot se deska napihne, bolj je trdna in bolj je stabilna – in je napihljivost eden glavnih kriterijev, s katerim lahko določimo kvaliteto deske, velja izpostaviti posebno »dropstich sredico«. Ta je tista Red Paddlova skrivna sestavina, ki omogoča tako visoko napihljivost. MSL tehnologija v kombinaciji s posebno sredico in samimi razmerji v dimenzijah ustvarja najboljše vozne sposobnosti SUP desk, kar je potrdila tudi osvojena nagrada Sup Connect za najboljšo opremo 2016.

Vsebina kompleta

UporabaVsestranski
ZnanjeZačetnik / Družinska
SpolUnisex
Dolžina10'6" / 320cm
Širina32" / 81cm
Volumen240 l
Teža suparjaDo 100 kg
Nosilnost230 kg
RSSNe
TecAirDa
Smerniki3 fiksni smerniki
TorbaDa
PumpaTitan
Set za popravilaDa

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
10'6''

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .