Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

GoPro HERO7 White

Na zalogi

239,00 €

  • OS

Preveri zalogo

Hero 7 White je popoln partner za vaše avanture. Izjemen dizajn kamere, vodotesna in kompaktna zasnova so samo nekatere od lastnosti, ki vas bodo prepričale. Na zadnji strani kamere je LCD zaslon, ki bo olajšal pregled in upravljanje kamere. Vse skupaj je podprto z GoPro programsko opremo, ki olajša prenašanje in oblikovanje slik ali video posnetkov.

Tehnične podrobnosti

Ločljivost tipala video8,29 MIO slikovnih točk
Snemanje videaFHD
Tehnologija snemanjaspominska kartica
Brezžična povezavaWi-Fi
Odpornostna vodo
Vrsta pomnilniške karticeMicro SD
Serija7

Robustna in vodoodporna kamera

Delite s svetom dogodivščine, ki jih ne morete posneti s telefonom. HERO7 White je trpežna, majhna in popolnoma vodoodporna kamera – ter pripravljena na vsakršno pustolovščino.

Intuitivni zaslon na dotik

Z zaslonom na dotik in preprostimi, poenostavljenimi načini zajema je začetek preprost. Podajte se dogodivščinam naproti in ustvarite odlične posnetke. Le podrsajte in potapkajte po zaslonu.

 

Full HD ločljivost videoposnetkov

HERO7 White posname čudovite videoposnetke ločljivosti Full HD. Posnamete lahko tudi edinstvene videoposnetke v časovnih intervalih (time lapse video) in s tem daljše dogodke spremenite v trenutke, ki jih lahko delite z drugimi.

Fotografije ločljivosti 10 MP

HERO7 White posname kvalitetne fotografije ločljivosti 10 MP. Z načinom »burst« pa lahko posnamete 15 fotografij v eni sami sekundi in nikoli ne zamudite trenutka.

 

Glasovno upravljanje

Ujemite trenutek. Nadzorujte svojo kamero HERO7 White prostoročno, z glasovnimi ukazi kot denimo »GoPro, slikaj« ali »GoPro, prični s snemanjem«.

Stabilizacija videoposnetkov

Adios, tresoči posnetki! HERO7 White posname čiste in mirne videoposnetke, pa naj bo med smučanjem, potapljanjem ali preganjanjem psa po vrtu.

Časovnik za fotografiranje

Skočite v sliko tudi sami. Časovnik za fotografiranje omogoča preprosto slikanje selfieja z GoPro kamero ali pa skupinskega posnetka celotne ekipe.

 

Označbe dosežkov s podporo GPS-a

Zabeležite svojo hitrost, oddaljenost in še kaj. Videoposnetkom v aplikaciji GoPro dodajte označbe, ki bodo gledalcu, medtem ko se akcija odvija pred njegovimi očmi, razkrile, kako hitro, kako daleč ali kako visoko ste se podajali. (Na kameri morate omogočiti funkcijo GPS, če želite svojim videoposnetkom v aplikaciji GoPro dodati označbe.)

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
OS

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .