Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

SUP Red Paddle Co RIDE 10'6" MSL 2021

Na zalogi

999,00 €

839,16 €

 • 10'6''

Preveri zalogo

SUP Red Paddle Co 10’6 Ride MSL 2021

 • Večkratni dobitnik nagrade “Gear of the year”
 • Sup za vsakogar, predvsem začetnike in družine
 • Maks. teža suparja: do 100 kg
 • Nosilnost supa: do 250 kg
 • Tehnologija: MSL, TECH Air
 • Maks. pritisk: do 25 psi/1,7 bara
 • 5 let garancije

Najbolj priljubljena vsestranska SUP deska!

Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je tako univerzalno vsestranska sup deska kot švicarski nožek, zato bo všeč prav vsakomur in prav v vseh pogojih.

Ride 10’6 je zelo stabilna sup deska, oblikovana z mislijo na enostavno drsenje po vodi, tudi po razburkanem morju, za kar je odgovorno postopno ukrivljanje (rocker) deske. Pri debelini 12 cm zagotavlja maksimalno trdnost in zmanjšuje odnašanje deske v vetrovnih razmerah.

Zaradi neprimerljive kvalitete, vzdržljivosti in inovativne tehnologije je Red Paddle Co 10’6 Ride že nekaj let najpopularnejša in najbolj prodajana napihljiva sup deska na svetu, hkrati pa prejema številne nagrade tako s strani sup industrije (npr. Gear of the year 2016 in 2018) kot samih kupcev.

Komu priporočamo 10'6 Ride MSL?

 • Vsem posameznikom s težo do nekje 100 kg (nosilnost do 250 kg), ki kupujejo svoj prvi sup in bi radi uživali v različnih pogojih. 10’6 Ride MSL je pravi univerzalec.
 • Suparjem začetnikom, saj je deska izjemno stabilna.
 • Družinam, v kolikor bo supala pretežno ena odrasla oseba z mlajšim otrokom. Če se predvideva, da bosta supali ena odrasla oseba z večjim otrokom ali celo dve odrasli osebi bi bolj priporočili modela 10’8 Ride MSL oz. 10’8 Activ MSL, ki imata večji volumen.
 • V primeru nakupa npr. »skupinskega supa«, kar pomeni, da bi sup uporabljalo več samostojnih posameznikov z različnimi nivoji znanja (npr. skupina ožjih prijateljev). Sup bo namreč uspel zadovoljiti izkušnjo prav vseh.

SPECIFIKACIJE:

Vrsta deske

Vsestranska

Dolžina deske

10'6" / 320 cm

Širina deske

32" / 81cm

Debelina deske

4.7" / 12 cm

Volumen deske

250 L

Teža deske

9.95 kg

Nosilnost

250 kg

Teža suparja

do 110kg

Dimenzije/Volumen torbe

96 cm (v) x 39 cm (š) x 36 cm (d) / 150 L

Fins

3 fiksni smerniki

Pumpa

Titan

RSS letvice

Ne

Znamka

Red Paddle Co

ZAKAJ JE RED PADDLE BREZ KONKURENCE:

TEC AIR

TEC AIR ni del sup deske, ampak je proces oblikovanja sup deske, ki je eksluzivno razvit pri Red Paddle Co in odgovoren za izdelovanje sup desk najvišje kakovosti.

TECH AIR pomeni osredotočenost na detalje. Zagotavlja konsistentnost vseh postopkov izdelave deske in zahteva uporabo le najboljših materialov, lepil in drugih sestavnih delov sup desk.

Vsaka sup deska se v njihovi lastni tovarni izdeluje kar 72 ur in je izpostavljena številnim testom kvalitete, ki zagotavljajo, da prav vsaka deska prinese najvišjo možno togost in vzdržljivost.

TEC AIR Red Paddle Co. vodilni proizvajalec napihljivih supov (Large)

MSL DROP-STITCH TEHNOLOGIJA

MSL (Monocoque Structural Laminate) je gosto stkana, visoko kvalitetna, Red Paddle Co ekskluzivna drop-stitch sredica, ki jo z visokim pritiskom tehnološko spojijo z dvema slojema PVC materiala.

MSL tehnologija prinaša večjo togost pri nižjih pritiskih in daljšo vzdržljivost, ker pa med plastmi ni lepila je teža sup deske nižje. Desko se lažje zvija in pospravlja.

NEPREMAGLJIVA VZDRŽLJIVOST

Vzdržljivost je poleg trdnosti najpomembnejši kriterij, na podlagi katerega bomo izbrali napihljivo desko, če ne želimo kupiti deske le za eno sezono.

Vzdržljivost je povezana s tehnologijo izdelave (enoplastna, dvoplastna, fusion, MSL) in s kvaliteto materialov. Kako vzdržljiva je lahko sup deska je Red Paddle Co preveril z desetimi vzdržljivostmi testi na eni sami deski, povozil jo je tudi 22 tonski žerjav. 

5-LETNA GARANCIJA

Red Paddle Co verjame, da napihljiva deska pri trdnosti, vzdržljivosti in voznih sposobnostih ne bi smela sprejemati kompromisov.

Ker verjame v kvaliteto svojih izdelkov, vsem registriranim deskam priznava 5-letno garancijo.

Za 5-letno garancijo je sup potrebno registrirati najkasneje v 90ih dneh od nakupa supa.

NAVIDEZNE MALENKOSTI, KI NAREDIJO OČITNO RAZLIKO!

Dvojna titan pumpa

Titan pumpa je edinstvena pumpa, ki združuje dva cilindra, ki skupaj ustvarita maksimalno hitrost 95 km/h in napihneta sup desko v pol manj časa.

Dizajn Titan pumpe je rezultat raziskave samega postopka napihovanja. Prilagojen položaj stopalk ustvarja bolj udoben položaj pri napihovanju, razširjen ročaj pa odpira prsni koš, zaradi katerega smo pri napihovanju manj zadihani, napihovanje je lažje.

Titan pumpa

Vodotesni ovitek za telefon

Telefon je pametno imeti s seboj vedno, ko se s supom odpravljamo na kakšno daljšo turo.  Ne, ne le zato, da ujamemo lepe trenutke, ki jih preživimo v naravi, ampak predvsem zaradi svoje varnosti.

Red Paddle Co je oblikoval nepremočljiv ovitek za telefon, ki je dodan vsakemu sup paketu.

ROČAJ IN NASTAVEK ZA TELEFON ALI KAMERO

Na sprednjem delu je supu dodan novi ročaj, ki je priročen v primeru, da sup nosita dve osebi oz. če moramo sup dvigniti iz vode na pomol.

Poleg ročaja je reža za nastavek Railblaza, s katerimi lahko na desko namestimo svojo kamero ali telefon.


NOVOSTI SUPOV 2021 PRINAŠAJO BOLJŠO IZKUŠNJO!

Brezčasen dizajn

Ikonični Red Paddle Co dizajn je zelo vidno osvežen. Nedrseča podloga je večja, objema ventil in sega skoraj do robov. Na osrednjem delu je podloga mehka in prinaša superiorno udobje, na repu supa pa je stožčasta, kar zagotovi boljši oprijem pri obratih oz. supanju na valovih.

RIDE-10-6-2021

Unikaten sistem elastik

Nove samozapiralne elastike so večje in močnejše. Tri elastike ustvarjajo več napetosti, lažje obdržijo vso opremo na nosu supa tudi v bolj razburkanih in avanturističnih situacijah.

Ride 9'8 Unikaten sistem elastik

Sistem dveh smernikov

Celotna družina supov Ride ima po novem integrirana dva smernika iz super vzdržljive gume, ki ju je praktično nemogoče uničiti. Smernika sta večja, zato sup bolje drži smer in je v primerjavi z lanskim modelom hitrejši. Sup je z novim sistemom smernikov precej lažje pospraviti v torbo.

Ride 9'8 Smerniki

Še bolj ergonomski ročaj

Ročaj je cevasto ukrivljen in dodatno oblazinjen, zato je nošenje supa udobnejše.

Ride 9'8 Ročaj

Nova Titan Pumpa #2

V industriji vodilna Titan pumpa, s katero je sup napihnjen v pol časa in s pol napora, je dobila re-dizajn, zaradi katere se zloži na manjše in v torbi zavzame še manj prostora

Titan Pumpa #2

Dodelana torba na koleščkih

Torba za sup je velika, udobna, skrbno načrtovana. Je tako prostorna, da poleg osnovne sup opreme vanjo pospraviš še stvari za potovanje. Na notranji strani ima odsevno folijo, ki ščiti desko pred visokimi temperaturami in preprečuje uhajanje morebitne tekočine.

Torba je opremljena z ABEC koleščki ter »sherpa« sistemom za nošenje, ki se tudi lepo pospravi za oblazinjenem hrbtiščem, zato je prenašanje enostavno in udobno.

Torba za sup red paddle co


Komplet sup opreme vsebuje:

 • deska Red Paddle co,
 • torba na koleščkih,
 • dvojna Titan pumpa,
 • komplet za popravilo supa (ni lepila),
 • vodotesni ovitek za telefon.

https://www.bananaway.si/wp-content/uploads/2020/04/IMG_5522-1536x1070.jpg.webp

Obseg Red Paddle Co 2021 - Pregled ključnih posodobitev in novosti (video):

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
10'6''

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .