Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

North PULSE Kite 2020 - 300 Red

Freestyle / Wakestyle

Več podatkov

Na zalogi

1 099,00 €

934,15 €

 • 5 m
 • 6 m
 • 7 m
 • 8 m
 • 9 m
 • 10 m
 • 11 m
 • 12 m
 • 14 m

Preveri zalogo
Tabela velikosti

SlogFreestyle / Wakestyle

Naš vodilni 3-strutni freestyle kite vam bo povzdignil srčni utrip. Pulse je posebej zasnovan za hitro, odzivno krmiljenje, je vrhunski v freestyle izvedbi in vam bo z lahkoto izboljšal tudi najzahtevnejše trike. Po vaši želji ga lahko pa tudi enostavno nastavite za hooked in unhooked trike. Ustvarjen za premagovati močne vetrove in premagovanje vsega v kar vas mati narava lahko vrže. Neposreden in odziven, ta kajt naredi točno tisto, kar mu ukažete.

ZNAČILNOSTI:

 • Unhooked izvedba -Bridled Hybrid-C konstrukcija z uravnoteženimi sproščenimi vrvicami za handle pass-e in unhooked trike.
 • Dinamično odziven rob- kite odleti hitro naprej ko zarobite z desko in tako vam omogoča nepremagljivo freestyle napredovanje.
 • FlexPulse structure - Pokončna zasnova zagotavlja, da se zasuki iz krmilnih linij poglobijo v osrednji del kajta za močne zavoje in hitro, odzivno krmiljenje. 
 • Precizno profiliran prednji del profila
 • Zaščita šivov DuraLite
 • Možnost nastavitve hitrosti obračanja
 • Bridli iz prednapetega materjala
 • HyperFlow inflacijski sistem
 • Bridli brez škripčevja
 • Sistem vpetja Struct reber pojačan s Kevlarjem
 • Eksoskeletna konstrukcija
 • Teijin Techno Force material - ima najbojlše razmerje med natezno vzdržljivostjo in težo

Komplet vkjučuje: Kajt, torbo in set za popravilo

NOVA NORTH KITEBOARDING Tehnologija

Učinkovitost:

Širok razpon, sploščen zgornji lok, kot je to pri modelu Orbit (Freeride-Big Air) kajtu najbolje izkoristi svoje območje, zato ima najboljši "hang time" čas trajanja in najboljše generiranje moči za svojo velikost. Ko oblika loka postane ožja, kajt porabi manj svoje površine za zagotavljanje dejanske moči in učinkovitosti. Manjši polmer zavoja, kot je pri modelu Carve (Wave-Strapless Freestyle) pa pomeni da, je hiterejši in ima na splošno manjšo moč.

Dvostopenjska zasnova loka

Odzivna zasnova dvostopenjskega loka omogoča gladko ukrivljeno in učinkovito osrednje območje kajta za pridobivanje moči  z bolj ravnimi konicami kril za bolj dinamičen odziv krmiljenja. Vsi kajti imajo enako zasnovo dvostopenjskega loka. Med modeli se razlikuje skrajnost širine loka.


Aero-optimizirana tehnologija prednjega dela profila

Dodali smo dodaten segment, ki se priklopi na prednji robni šiv, da zagotovi natančnejši in efikastnejši prehod in bočno obliko profila vzdržuje čim bližje vodilnemu robu. To ustvarja gladek prehod od segmentiranega prednjega roba do ukrivljenega dela, ki ima za posledico bolj aerodinamičen in učinkovit pretok zraka z manj turbulenc.


Exo-skeletna struktura

Doda vzdržljivost, moč in nadzor raztezka, ščiti lažji osrednji del kajta in ga naredi bolj odzivnega pri krmiljenju in odvzemanju moči. Rezultat je trpežen kajt, ki lahko zadrži stabilen profil za večje zmogljivosti in dviganje, hkrati pa je dinamičen, prilagodljiv in se lahko hitro zasuka v zavoj.

Nizko raztezanje linij

Vse uzdne linije na kajtu so prednapete pred in med samim procesom izdelave kar povečuje natančnost krmiljenja in aerodinamične zmogljivosti. Naš nov način izdelave za prednapenjanje in merjenje uzdnih linij pred rezanjem izboljšuje natančnost in doslednost. V kombinaciji s kakovostnimi materiali to pomeni manjše krčenje, zmanjšano raztezanje in izboljšano dolgo življenjsko dobo.

Hyperflow Sistem za napihovanje

North Kiteboarding uporablja visoko zmogljiv enotočkovni sistem z večjim premerom za hitro napihovanje in deflacijo. Glavni ventil za napihovanje tipa "Bayonet" je združljiv z večino pump in ni potreben poseben adapter.

Techno Force | D2 Ripstop material by Teijin

North uporablja za vrhnji del kajta vrhunski material visoke gostote, narejen na Japonskem. Teijin Techno Force je lahek, neizmerno vzdržljiv na trganje in obrabo odporen material ter ima najvišje razmerje med trdnostjo in težo ter najdaljšo obstojnost v industriji.

Duralite Zaščita Šivov

Lahka ojačitev za zaščito pred obrabo in odrgninami vzdolž opornic do vodilnega roba. Spodaj je vstavljena tanka penasta obloga in tvori lahek trpežni blažilnik, ki kajt rahlo dvigne s grobih površin in zaščiti šiv vzdolž opornic in vodilnih šivov.

Nastavitve krmiljenja

Možnost nastavitev pritiska na loku "Bar pressure" in hitrosti krmiljenja "steering impulse" na konceh kril omogoča, da kajt nastavite povsem po svojih željah.

Uzde brez škripčevja

Enostavnejše. Manj lomov. Odstranjevanje plastičnih škripcev znotraj nosilnega dela kajta izboljša varnost in vašo povezavo s kajtom. Rezultat je manjši upor, večja natančnost in bolj neposreden občutek, saj kajt enakomerneje prehaja skozi zavoje.

Kevlarske ojačitve

Za najbolj natančno in trajno povezavo med opornikom in vodilnim robom.

Pat Goodman
Chief Kite Designer

An industry authority on kite design and innovation for the past 18 years, Goodman’s ability to understand and translate rider requirements into high-performance kite designs puts him among the world’s most awarded, respected and successful kite designers.

Pat’s understanding of construction techniques and the complexity of 3D kite design software make him the authority in his field. The thousands of hours that he’s clocked on the beach and the multitude of kite prototypes he’s developed over the years has given Goodman true hands-on experience in developing and testing sails, kites and their related products, which he does personally with his test team and pro riders.

Goodman’s trained eye enables him to meticulously refine a kite’s bridling and performance on the spot, working alongside some of the industry’s top riders to assist the flow between rider and nature for a better experience and higher performance.

Pat Goodman

RIDERS

– Jesse Richman

"The Pulse delivers a great balance between power and slack, giving me the confidence to put 100% of my focus on making the pass."

– Bruna Kajiya

"The Pulse surprised me with how smoothly it handled, making me feel super safe in strong winds, and really stable. I was blown away by how much hangtime and jumping ability it has for an open C kite. Honestly this kite gave me so much confidence."

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
5 m
6 m
7 m
8 m
9 m
10 m
11 m
12 m
14 m

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .