Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

F-one Deska MITU MONTEIRO

Na zalogi

999,00 €

599,40 €

  • 5'6''
  • 5'8''
  • 5'10''

Preveri zalogo

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

F-one MITU MONTEIRO tretje generacije je zasnovan za "strapless" vožnjo. Ta najbolj prodajan in visoko zmogljiv Mitu Monteiro Pro Model ima posebno oblikovano dno in zgornjo stran specifično za vožnjo brez zank. Omogača vam neverjetne užitke in napredovanje v Waveridingu, freestylu in freesurfingu. Vrhnji del je bolj fleksibilen zaradi nove sendvič konstrukcije z revolucionarnim petnim blažilcem, kar zagotavlja izjemno udobje in boljšo okretnost ter asorbira udarce pri pristankih in s tem povečuje življensko dobo deske.
S kompaktno obliko in zaokroženim nosom, so dosegli krajšo desko, ki ohranja odlično smerno stabilnost. Dno ima zelo globoko enokonkavno obliko, ki se vleče od nosa do krme in zagotavlja hitro zglisiranje, ostre pospeške na in iz vala kakor tudi na "čopasti" vodi.

Na rezpolago je v štirih velikostih pri katerih sta:

- dve manjši velikosti, 5'4" in 5'6" imajo malo več rockerja na krmi, so okretnejše in bolj vodljive zlasti pri surfanju večjih valaov.
- pri dveh večjih dimenzijah, 5'8" in 5'10" se konkava nekoliko zniža od nosa proti krmi, da bi zaradi njene velikosti bila  bolj progresivna v zavojih.
Širina je optimizirana za vsako velikost posebej, da bi dobili za trike bolj odzivno desko.
Splošna oblika ostaja pri vseh precej široka, da bi dobili več vzgona in več energije valov. Zgornji del in pad sta posebej oblikovana kot kamelji hrbet, za boljši občutek in oprijem nog pri rajdanju valov ali pri radikalnih trikih.

Deske MITU MONTEIRO so opremljene s tri-fin nastavitvijo za hitrejšo vožnjo in lahkost pri trikih.

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
5'6''
5'8''
5'10''

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .