Brezplačna poštnina nad 50€

Garancija najboljše cene

Enostavno vračilo

North ORBIT Kite 2020 - 250 Yellow

Freeride / Big Air

Orbit je nov koncept kajta zasnovan za visoke skoke. Ima zelo velik "hang time" in "wind range". To je kajt, ki te bo izstelil višje od vseh ostalih.

Več podatkov

Na zalogi

1 089,00 €

977,53 €

 • 4 m
 • 5 m
 • 6 m
 • 7 m
 • 8 m
 • 9 m
 • 10 m
 • 11 m
 • 12 m
 • 14 m

Preveri zalogo
Tabela velikosti

SlogFreeride / Big Air

Orbit je nov koncept kajta zasnovan za visoke skoke. Ima zelo velik "hang time" in "wind range". To je kajt, ki vas bo izstrelil višje od vseh ostalih. North Orbit je optimiziran za vse vetrovne pogoje in je predvidljiv kajt, tudi v še tako nepredvidljivih pogojih. Mehek občutek na loku omogoča enostavno in natančno krmiljenje. Trdena Exo-skeletna struktura zgotavlja stabilno platformo pri megaloop-ih v sunkovitih in ekstremnih vetrovnih pogojih. 

"Tested by nature and proven by our athletes"

Lastnosti

 • Fenomenalni "lift" in "hang time" - Širok sploščen 2-stopenjski srednji lok podprt z Exo-skeletno stabilno konstrukcijo.
 • Neverjetna "upwind" sposobnost - zmanjšan premer vodilnega roba daje manjši upor, omogoča pa večjo moč in učinkovitost.
 • Nadzorovan odziv - rahel pritisk v baru za enostavno krmiljenje in vožnjo.
 • Srednji del z večjo površino - omogoča večjo večjo učinkovitost kajta in enostaven in hiter vodni štart.
 • Precizno profiliran prednji del profila
 • Zaščita šivov DuraLite
 • Možnost nastavitve hitrosti obračanja
 • Bridli iz prednapetega materjala
 • HyperFlow inflacijski sistem
 • Bridli brez škripčevja
 • Sistem vpetja Struct reber pojačan s Kevlarjem
 • Eksoskeletna konstrukcija
 • Teijin Techno Force material - ima najbojlše razmerje med natezno vzdržljivostjo in težo

Komplet vkjučuje: Kajt, torbo in set za popravilo

NOVA NORTH KITEBOARDING Tehnologija

Učinkovitost:

Širok razpon, sploščen zgornji lok, kot je to pri modelu Orbit (Freeride-Big Air) kajtu najbolje izkoristi svoje območje, zato ima najboljši "hang time" čas trajanja in najboljše generiranje moči za svojo velikost. Ko oblika loka postane ožja, kajt porabi manj svoje površine za zagotavljanje dejanske moči in učinkovitosti. Manjši polmer zavoja, kot je pri modelu Carve (Wave-Strapless Freestyle) pa pomeni da, je hiterejši in ima na splošno manjšo moč.

Dvostopenjska zasnova loka

Odzivna zasnova dvostopenjskega loka omogoča gladko ukrivljeno in učinkovito osrednje območje kajta za pridobivanje moči  z bolj ravnimi konicami kril za bolj dinamičen odziv krmiljenja. Vsi kajti imajo enako zasnovo dvostopenjskega loka. Med modeli se razlikuje skrajnost širine loka.


Aero-optimizirana tehnologija prednjega dela profila

Dodali smo dodaten segment, ki se priklopi na prednji robni šiv, da zagotovi natančnejši in efikastnejši prehod in bočno obliko profila vzdržuje čim bližje vodilnemu robu. To ustvarja gladek prehod od segmentiranega prednjega roba do ukrivljenega dela, ki ima za posledico bolj aerodinamičen in učinkovit pretok zraka z manj turbulenc.


Exo-skeletna struktura

Doda vzdržljivost, moč in nadzor raztezka, ščiti lažji osrednji del kajta in ga naredi bolj odzivnega pri krmiljenju in odvzemanju moči. Rezultat je trpežen kajt, ki lahko zadrži stabilen profil za večje zmogljivosti in dviganje, hkrati pa je dinamičen, prilagodljiv in se lahko hitro zasuka v zavoj.

Nizko raztezanje linij

Vse uzdne linije na kajtu so prednapete pred in med samim procesom izdelave kar povečuje natančnost krmiljenja in aerodinamične zmogljivosti. Naš nov način izdelave za prednapenjanje in merjenje uzdnih linij pred rezanjem izboljšuje natančnost in doslednost. V kombinaciji s kakovostnimi materiali to pomeni manjše krčenje, zmanjšano raztezanje in izboljšano dolgo življenjsko dobo.

Hyperflow Sistem za napihovanje

North Kiteboarding uporablja visoko zmogljiv enotočkovni sistem z večjim premerom za hitro napihovanje in deflacijo. Glavni ventil za napihovanje tipa "Bayonet" je združljiv z večino pump in ni potreben poseben adapter.

Techno Force | D2 Ripstop material by Teijin

North uporablja za vrhnji del kajta vrhunski material visoke gostote, narejen na Japonskem. Teijin Techno Force je lahek, neizmerno vzdržljiv na trganje in obrabo odporen material ter ima najvišje razmerje med trdnostjo in težo ter najdaljšo obstojnost v industriji.

Duralite Zaščita Šivov

Lahka ojačitev za zaščito pred obrabo in odrgninami vzdolž opornic do vodilnega roba. Spodaj je vstavljena tanka penasta obloga in tvori lahek trpežni blažilnik, ki kajt rahlo dvigne s grobih površin in zaščiti šiv vzdolž opornic in vodilnih šivov.

Nastavitve krmiljenja

Možnost nastavitev pritiska na loku "Bar pressure" in hitrosti krmiljenja "steering impulse" na konceh kril omogoča, da kajt nastavite povsem po svojih željah.

Uzde brez škripčevja

Enostavnejše. Manj lomov. Odstranjevanje plastičnih škripcev znotraj nosilnega dela kajta izboljša varnost in vašo povezavo s kajtom. Rezultat je manjši upor, večja natančnost in bolj neposreden občutek, saj kajt enakomerneje prehaja skozi zavoje.

Kevlarske ojačitve

Za najbolj natančno in trajno povezavo med opornikom in vodilnim robom.


Pat Goodman
Chief Kite Designer

An industry authority on kite design and innovation for the past 18 years, Goodman’s ability to understand and translate rider requirements into high-performance kite designs puts him among the world’s most awarded, respected and successful kite designers.

Pat’s understanding of construction techniques and the complexity of 3D kite design software make him the authority in his field. The thousands of hours that he’s clocked on the beach and the multitude of kite prototypes he’s developed over the years has given Goodman true hands-on experience in developing and testing sails, kites and their related products, which he does personally with his test team and pro riders.

Goodman’s trained eye enables him to meticulously refine a kite’s bridling and performance on the spot, working alongside some of the industry’s top riders to assist the flow between rider and nature for a better experience and higher performance.

Pat Goodman

RIDERS

-Nick Jacobsen:

     "Megaloops on a 12? I'd never done that before. I have so much trust in this kite, in every condition."

– Graham Howes:

    "This kite does just everything, from super strong winds in Cape Town to chilled light winds in the Caribbean. It feels smooth, powerful, and has more lift than any kite I've ever ridden."

VelikostLjubljanaNova GoricaOnline
4 m
5 m
6 m
7 m
8 m
9 m
10 m
11 m
12 m
14 m

Artikel je na zalogi pri nas

Artikel je na zalogi pri dobavitelju

Artikel ni na zalogi

Če izbrana velikost ni na zalogi, nas prosimo kontaktirajte na email ali telefon +386 5 3333 508 .